"2021" Straat Arbeiders Forum "gehouden in Xiamen

"2021" Straat Arbeiders Forum "gehouden in Xiamen

"We willen een mooie toekomst van de nationale verjonging te cre?ren, delen de onbetaalde glorie van de nationale verjonging en het aandeel van de Chinese droom van de nationale verjonging.

"Vandaag is de" 2021 "Straat Arbeiders Forum" georganiseerd door de China National Federation of Trade Unions werd gehouden in Xiamen, Fujian Province. Als een belangrijk onderdeel van de Straat Forum, heeft de Straat Arbeiders Forum gegaan tot en met 11 jaar. Dit forum is "skills" Wu Zhixin’s nieuwe ontwikkeling "is het thema, het aantrekken van meer dan 100 modellen van de arbeid modellen, traditionele technici, eerste lijn werknemers en vertegenwoordigers van het vasteland van de vakbonden uit de straat, en het forum is verdeeld in twee kanten van de werknemer uitwisseling micro -film tentoonstelling forum Speaking, werknemer vaardigheden te verbeteren communicatie, enz.

Op de scène, de vertegenwoordigers van de deelname revisited rond de "Skills" "Strings", de twee-in-één uitwisseling van de twee gestrande werknemers, de bevordering en de adviezen van de twee zijden van de arbeiders, en uitgewisseld samenwerking tussen kruis -strait vakbonden en integreert cross-zeestraat relaties om consensus te bereiken van consensus.

Vooruitblikkend naar de toekomst, het Forum voert drie suggesties: met de geest van de ambachtsman, de betekenis van de zin van de gelovige, streven ernaar om de hoge kwaliteit van de ontwikkeling van de twee zijden van het land te bevorderen, wat leidt tot de geest van de anti-, gebaseerd op de nieuwe ontwikkelingsfase, moedig maken twee-zeestraat relatie integratie ontwikkeling de nationale geest is een band, het bloed is aangesloten, en de voordelen van de nationale uniform.

De Straat Arbeiders Forum gehouden in een rij, de strikte, en continu versterkt de pragmatische ori?ntatie van de twee kanten van de arbeiders, en heeft de uitgebreide overeenkomst en de steun van de twee kanten van de werknemers te worden. Het is uitgegroeid tot een twee-stran werknemers ‘communicatie dialoog, de integratie consensus is belangrijk platform, voor het bevorderen van de relatie tussen de wederzijdse betrekkingen en de ontwikkeling van integratie heeft een positieve rol gespeeld. In de context van de epidemie preventie en controle, zal het succes van Forum deze Strait Workers’ verdere consolidatie van een goed momentum dat de uitwisseling van uitwisselingen tussen cross-zeestraat werknemers, volledig als gevolg van de sterke wens van cross-zeestraat medewerkers om uitwisseling te versterken verdiept, en leren van elkaar. de twee-zeestraat werknemers hebben samengewerkt om een Chinese droom te bouwen en de handen ineen met de vaste wil van het nieuwe tijdperk.